Welkom op mijn Reislog!
Hallo en welkom op mijn reislog!
Dé plaats om op de hoogte te blijven van alle avonturen en ervaringen tijdens deze reis. Vanaf nu zul je hier dan ook regelmatig nieuwe verhalen en foto's vinden, en via de kaart weet je altijd precies waar ik me bevind en waar ik ben geweest! Meer informatie over mijzelf en de reis die ik ga maken vind je in het profiel.
Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan voor mijn mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.
Ik zie je graag terug op mijn reislog en laat gerust af en toe eens een berichtje achter!
Leuk dat je met me meereist!
Tim
hallo tim.
Fijn te horen dat alles goed gaat,wel even wennen denk ik zo.Ga je reisverslag ook beslist volgen.
Hier alles goed,druk.Morgen avond dinsdag houden we voor fam,vrienden,buren een borrel voor opening marskramer.WOENSDAG opent SANNE officieel de marskramer met het doorknippen van het lint.Ik ben vandaag bij tandarts geweest voor kroon,en wat denk je, kan ook alleen mij weer gebeuren na 3 uur ga ik sla eten en slik me noodkroon door.............. ja doe dat maar eens na,ha ha ha ha .Morgen terug dus.He de groeten en tot gauw en meer kroon nieuws.........
Hoi Buurman,
Goed om te lezen dat je het naar je zin hebt. Maak er een onvergetelijke ervaring van, want dit maak je niet vaak mee. Hier op die saaie natte koude dijk is het ook best uit te houden. Groeten Remco, Ciska en een kus van Meike.
Hallo neef fijn om te lezen dat je het naar je zin hebt
Wij gaan zondag vetrekken naar Spanje het mooie weer op zoeken want in Nederland is het slecht
Gr de Rozendaaltjes uit Numandorp
He Tim,
Zo te zien gaat alles goed aan de andere kant van de aardbol. Hou het verder netjes daar en geniet van alles wat je daar overkomt.
Groetjes van Frank, Thijs en Bart Nagtzaam